Toimitusehdot
Toimitus tapahtuu maksutavan mukaan seuraavasti:

Maksutapa postiennakko:

Tilaamasi tuotteet toimitetaan postipakettina/kirjeenä postiennakolla. Postiennakkomaksu 4.2 lisätään tilauksen loppusummaan. Postiennakkotilaus lähtee normaalitapauksessa tilausta seuraavana arkipäivänä.

Maksutapa ennakkomaksu:

Tilaamasi tuotteet toimitetaan postipakettina/kirjeenä. Ennen tilauksen toimittamista saat maksuohjeet sähköpostitse ja sinun on maksettava tilauksen summa vinyyli.fi:n tilille. Ennakkomaksutilaus lähtee normaalitapauksessa maksun saapumista seuraavana arkipäivänä.

Maksutapa lasku (mahdollista vain ns. vanhoille asiakkaille, jotka ovat aikaisemmin tilanneet vinyyli.fistä):

Tilaamasi tuotteet toimitetaan postipakettina/kirjeenä. Tilauksen mukana seuraa lasku, jonka maksuehto on 14 pv. Myöhästynyt maksu estää jatkossa tilaamisen laskulla. Laskutilaus lähtee normaalitapauksessa tilausta seuraavana arkipäivänä.

Pakettitoimitukset

Postin seurantatunnus lisätään laskun tietoihin heti kun tilaus on postitettu. Sen avulla voit seurata paketin lähestymistä ja hakea sen postistasi heti sen saavuttua sinne. Omien tilaustesi tietoja pääset katsomaan vain kirjautuneena.

Toimituskulut

Toimituskulut yhtä tilausta kohden ovat maksimissaan 6,9 euroa. Jos tilauksen arvo ylittää 80 euroa, ei toimituskuluja peritä lainkaan.